
Кистибай (пісний варіант)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1000 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Сіль Єгипет
За смакм
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
6 ст. л.
Картопля фасована
500-700 г.
Кріп 70г
1/2 пучка
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1-2 шт.
Петрушка 70г
1/2 пучка
Етапи приготування
01
Картоплю очистити і відварити в пюре. Розтерти картоплю і додати зелень.
02
Замісити тісто (борошно, вода, сіль), дати йому трошки полежати (15-20 хв.), потім нарізати шматочками і розкатати коржі.
03
Підсмажити коржі на сухій і прогрітій заздалегідь сковороді з двох сторін.
04
На одну частину кожного коржика покласти щільно "утоптане" пюре (щоб не вивалювалося з коржа) і накрити другою частиною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)