
Житні млинці із запеченими овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно житнє Хуторок 900г
65 г.
Борошно Екород житнє органічне грубого помелу 800г
65 г.
Насіння льону 200г
3 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл.
Баклажани гриль
1 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Перець зелений фасований
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
2 зубчики
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Петрушка 70г
30 г.
Сир моцарела Lel 45%
100 г.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Подрібнити насіння льону в блендері. Додати до них теплу воду, залишити суміш на 20 хвилин.
02
У миску просіяти борошно, влити воду з льоном, додати олію, сіль, перець, збити масу до однорідності.
03
На розігрітій сковороді обсмажити млинці з приготованого тіста.
04
Овочі промити під холодною водою, очистити, нарізати маленькими шматочками, цибулю нарізати півкільцями, часник дрібно подрібнити.
05
У форму викласти овочі, скропити олією, додати сіль і перець за смаком. Поставити в розігріту до 180°C духовку на 15-20 хвилин, періодично перемішуючи.
06
Викласти начинку з овочів на кожен млинець, зверху викласти натертий сир, згорнути в конверт. Викласти всі млинці на деко, випікати 5-7 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)