
Суп по-андалузськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
700 г.
Цибуля
2 шт.
Селера стебло
200 г.
Морква
1 шт.
Перець зелений фасований
2 шт.
Цукіні
1 шт.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
10 шт.
Горошок зелений Верес 210г
200 г.
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
150 г.
Суміш Carmencita Чорний перець та морська сіль 61г
за смаком
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1,5 л.
Етапи приготування
01
Перед початком готування, слід приготувати куряче філе. Змастити олією. Запікати в духовці 30 хвилин при 180°C. Тим часом перейти до овочів.
02
Цибулю, селеру очистити і нарізати, як і усі інші овочі - крупно. Обсмажити на рослинній олії.
03
У каструлю покласти запечене м'ясо. Всипати цибулю, селеру і нарізану моркву. Залити бульйоном (гарячим). Варити 15 хвилин.
04
Болгарський перець, цукіні нарізати. Висипати в каструлю. Поперчити, посолити. Додати локшину і варити до готовності (близько 10 хвилин).
05
Додати в суп горошок і 10 помідорів черрі. Прибрати суп із вогню. Дати настоятися 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)