
Салат з кальмарів з сиром фета і виноградом
Ніжний смак кальмара давно оцінили навіть найвибагливіші гурмани, проте легко очистити цей морський делікатес для деяких стало непосильним завданням. Насправді ж, це зовсім не складно. Потрібно лише опустити тушку в ємність з окропом на п'ять секунд, потім – у крижану воду. І плівочки видаляться без особливих труднощів. Ось і весь секрет. Як варіант, з цим корисним морепродуктом можна приготувати смачний і легкий салат. Пікантне поєднання кисло-солодкого винограду і легкої солонуватості грецького сиру настільки незвично, наскільки божественно. Рекомендуємо використовувати великі сорти винограду як зеленого, так і блакитного кольору (наприклад, августин і гарольд): салатик буде виглядати ефектніше.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Лолло Біонда зелений
200 г.
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
200 г.
Виноград
100 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Салат помити, просушити, нарвати руками. Виноград помити і розрізати на половинки.
02
Кальмари відварити в підсоленій воді близько 1-2 хвилин. Потім нарізати їх кільцями. Сир фета розкришити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)