
Соба з індичкою та овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Yoshi Локшина Соба 300г
250 г.
Філе індички
300 г.
Перець Болгарський
1 шт.
Морква
1 шт.
Огірки солені
1 шт.
Цибуля порей
1 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
3 ст. л.
Кінза Pripravka Exclusive Professional сушена 15г
5 г.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Поставити каструлю з водою на вогонь. Філе нарізати скибочками, вздовж волокон, довжиною 5-6 см., шириною 1-1,5 см. Овочі нарізати соломкою довжиною 7-8 см., товщиною 2-3 мм.
02
У глибокій сковороді розігріти олію, висипати цибулю, обсмажити, через 3-4 хвилини додати м'ясо, після всипати моркву, потім перець, наприкінці огірки, при цьому кожен продукт обсмажити протягом 2 хвилин, тільки потім додавати наступний. Посолити і поперчити за смаком, додати кінзу, перемішати, зняти з вогню.
03
Висипати в киплячу воду локшину, варити 3 хвилини. Готову локшину викласти не промиваючи під водою в сковороду. Повернути сковороду на вогонь, тушкувати протягом 2 хвилин, постійно помішуючи. Заправити соєвим соусом. Ретельно змішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)