
Салат з копченої риби з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Сіль Єгипет
за смаком
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Сьомга Norven холодного копчення філе-шматок 180г
250 г.
Оливки Losada Гордаль
200 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
200 мл.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
150 г.
Оцет Fimtad фініковий 500мл
20 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, залити холодною водою і відварити до готовності. Злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати невеликими часточками або кубиками. Помідори помити, просушити і нарізати часточками.
02
Рибу нарізати скибочками або невеликими шматочками. Змішати картоплю, помідори, рибу. Оливки нарізати скибочками і додати до рибно-овочевої суміші. За смаком додати сіль і перець. Цибулю помити, просушити, дрібно нарізати.
03
Майонез збити з апельсиновим соком і оцтом, додати сіль і перець. Перемішати салат із заправкою і поставити в холодильник на 30 хвилин. Потім розкласти по порційних тарілках і подавати, посипавши цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)