
Полунично-імбирний пунш
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Полуниця
350 г.
Сік лайму Casa Rinaldi 200мл
3 ст. л.
Горілка Хортиця Класична 40% 0,5л
1, 5 ст.
Вода мінеральна Девайтіс газована 2л
700 мл.
Імбир
10 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0, 3 ст.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Для початку потрібно приготувати полунично-імбирний сироп. Для цього потрібно помити і порізати полуницю. Корінь імбиру натерти на тертці. Помістити 1/2 склянки полуниці, імбир, цукор і третину склянки води в невелику каструльку і поставити на вогонь. Довести до кипіння, постійно помішуючи, щоб цукор розчинився. Потім зменшити вогонь і готувати, періодично помішуючи, поки полуниця не розм'якшиться.
02
Потім необхідно дати охолонути сиропу, далі його потрібно процідити.
03
Нарізати полуницю, імбир, що залишилися, і додати лаймовий сік у банку. Подавити продукти зворотньою стороною дерев'яної ложки або лопатки.
04
Потім влити горілку і сироп. Потрібно дати пуншу настоятися в холодильнику близько години. Потім пропустити напій через сито в чашу для пуншу. Додати мінеральної води, кілька шматочків полуниці і лайму. Корицю - за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)