
Різотто з білими грибами та петрушкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
500 г.
Гриби білі свіжеморожені
350 г.
Часник
2 зуб.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Петрушка 70г
20 г.
Бульйон Auchan грибний 60г
1 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби ретельно промити і тонко нарізати. Часник дрібно натерти, кинути його в сковороду з оливковою олією. Потім додати гриби і смажити на сильному вогні. Коли гриби будуть готові, додати сіль і подрібнену петрушку.
02
Тим часом в іншу сковороду покласти шматочок вершкового масла і додати промитий рис. Потім поступово підливати бульйон, не забувати перемішувати все.
03
Коли рис буде наполовину готовий, додати гриби. Потім продовжити підливати бульйон. Коли рис буде готовий остаточно - додати шматочок вершкового масла, тертий пармезан і петрушку, що залишилася.
04
Розподілити все по тарілках. Тертий пармезан подавати окремо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)