
Медальйони брюссельські
Представляємо вашій увазі страву національної бельгійської кухні - медальйони брюссельські. Багата бельгійська кухня поєднує в собі традиції різних європейських країн, зокрема Франції, Німеччини, Нідерландів. Домашні страви бельгійської кухні прості і ситні, зокрема, дану страву дуже легко приготувати в домашніх умовах. Всього за тридцять п'ять хвилин ви будете мати ситну і корисну страву. Таку страву можна подавати в якості самостійної страви, посипавши попередньо щедро зеленню і уклавши на скибочки селери. Також можна подавати медальйони з різними гарнірами, наприклад, дуже хороший гарнір буде з рису.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка яловича
600 г.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Зелень Auchan Вітамінний пучок 75г
за смаком
Сік лимона John Top 230мл
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Селеру порізати скибочками і обсмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.
02
Скибочки печінки вмочити у збите яйце і швидко обсмажити з обох сторін.
03
Посипати сіллю, зеленню, полити лимонним соком і укласти на скибочки селери.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)