
Багатошаровий салат з грибами, картоплею і шинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
220 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
100 г.
Сир плавлений President Дружба 38% 70г
40 г.
Морква
2 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, відварити в підсоленій воді. Злити картоплю, трохи охолодити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби нарізати кубиками.
02
Яйця відварити в підсоленій воді. Потім охолодити, очистити і натерти на крупній тертці. Шинку нарізати кубиками. Моркву помити, відварити до готовності, охолодити, очистити і натерти на тертці. Сир також натерти на крупній тертці.
03
Зелену цибулю помити, просушити і подрібнити. Салат викладати шарами в такій послідовності (кожен шар змащувати майонезом): картопля, зелена цибуля, яйця, мариновані печериці, шинка, морква, плавлений сир. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, а потім подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)