
Курячі сердечки з соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Серце куряче
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
100 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
0,5 ст. л.
Сир Dziugas Пармезан 40%
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Помідори черрі Polan мариновані 660г
3 шт.
Етапи приготування
01
Сердечки промити, прибрати плівки, і обсмажити на сковороді в олії на середньому вогні до готовності протягом 25 хвилин.
02
Додати до сердець порізані шампіньйони і обсмажити все разом ще хвилин 5.
03
Залити в обсмажені сердечки з грибами вершки і гірчицю. Посолити, поперчити за смаком і добре перемішати.
04
Блюдо тушкувати на середньому вогні під кришкою до загустіння соусу. В кінці додати дрібно натертий пармезан і прогрівати, поки сир не розплавиться.
05
Готову страву посипати зеленню і прикрасити помідорами черрі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)