
Кислий червоний соус
Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного кислого соусу. Кислі соуси дуже добре поєднуються з м'ясними стравами. Кислий соус цінується не тільки завдяки своїм смаковим якостям і прекрасному поєднанню з м'ясними стравами. Кислий соус дуже корисний, адже, завдяки своєму складу він благотворно впливає на весь травний тракт, допомагаючи виділяти в потрібній кількості секрецію, щоб перетравлювати жирну їжу. Ось для цього і потрібен кислий соус. Особливо прекрасно він нейтралізує свинячий жир. Кислі соуси готують з різних ягід - ожини, журавлини і навіть з кислої вишні. Але у нас буде соус на основі лимонної кислоти. До речі, дуже обережно слід їсти кислі соуси людям з підвищеною кислотністю шлунка.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1 ч. л.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
200 мл.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Лимонна кислота Pripravka 20г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Масло з'єднати з борошном і ретельно перемішати, додати палений карамелізований цукор.
02
У масу поступово влити гарячий бульйон і проварити до загустіння. Потім додати лимонну кислоту і посолити.
03
У готовий соус додати цукор за смаком, але так, щоб залишався приємний кислуватий смак.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)