
Ханум в курячому бульйоні
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
500 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г
Вода негазована Аквуля 2л
30 мл
Сіль Єгипет
3 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
30 мл
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
30 г
Спеція Куркума мелена
10 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку ставимо варити курячий бульйон. Миємо курку і заливаємо водою. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, знімаємо піну і варимо далі на найслабшому вогні, щоб бульйон був прозорим.
02
Поки бульйон вариться, робимо тісто на ханум. Борошно просіваємо. Кладемо яйце, воду і сіль.
03
Поки тісто відпочиває, а бульйон вариться, зробимо начинку для ханума. Дрібно нарізаємо печериці.
04
Потім дрібно ріжемо ріпчасту цибулю.
05
Цибулю додаємо до грибів. Ставимо на плиту і тушкуємо під кришкою до готовності, солимо і перчимо. Начинка готова.
06
До цього часу бульйон звариться. Проціджуємо його, солимо і кладемо куркуму.
07
Дуже тонко розкочуємо тісто.
08
На лист викладаємо начинку. Звертаємо рулетом.
09
Потім рулет розрізаємо на шматочки шириною 2 см. У киплячий бульйон відправляємо ці рулетики і варимо до готовності хвилин 15-20.
10
Готовий суп розливаємо в тарілки, посипаємо зеленню і подаємо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)







 (1) (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)