
Домашній хліб з родзинками і корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
0,5 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ст. л.
Родзинки
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Молоко нагріти в каструлі, додати в нього 1 ст. л. цукру і дріжджі. Перемішати. Залишити на 10 хвилин.
02
У миску просіяти борошно, додати сіль. Вершкове масло кімнатної температури нарізати шматочками, додати в борошно, вбити яйце, влити молочну суміш. Перемешать, додати родзинки. Замісити тісто.
03
Корицю змішати з 2 ст. л. цукру. Розкачати тісто, змастити молоком. Посипати тісто сумішшю цукру і кориці, згорнути тісто, викласти у форму для випікання. Залишити на 1-1,5 години в теплому місці. Випікати 40-50 хвилин, у попередньо розігрітій духовці до температури 180ºС.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)