
Яловичий язик із грибним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Язик яловичий
1 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Цибуля
1 шт.
Масло вершкове домашнє
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Морква
2 шт.
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
150 мл.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
1 шт.
Борошно 7 1кг
100 г.
Етапи приготування
01
Помити язик та варити у кип'яченій воді, при цьому вкинути туди цибулю та моркву, коріння селери, петрушку. Потім посолити та поперчити воду.
02
Після того, як язик буде готовий, зняти з нього шкіру під холодною водою та нарізати невеликими шматками.
03
Нарізати цибулю та гриби, дрібно моркву та обсмажити на маслі з дрібкою солі. Овочі обсмажити разом.
04
У міру готовності до овочів додати борошно та перемішати все. Влити біле вино в сковорідку та почекати, поки воно випарується. В останю чергу влити вершки до соусу та вкинути перець, чекати поки зможе загуснути. Після того, як соус буде готовий, полити ним язик.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)