
Тартар з яловичини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка яловича охолоджена
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Картопля фасована
4 шт.
Каперси Iberica 250г
15 г.
Огірки корнішони Ніжин солоні
15 г.
Часник
1 зубчик
Багет французький, шт
½ шт.
Масло вершкове домашнє
165 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
200 мл.
Мед Літній Мед 750г
1 ч. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
½ ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Соус Appel Worcester Sause вустерширський 1л
2 мл.
Соус Tabasco перцевий червоний 60мл
2 мл.
Кетчуп Salvest 530г
1 ч. л.
Рукола 50г
40 г.
Цибуля шалот 250г
1 головка
Петрушка 70г
2 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
5 г.
Етапи приготування
01
Картоплю вимити, крупно нарізати і викласти на гарячу сковороду разом із 150 грамами вершкового масла і чебрецем. Посолити, поставити на максимальний вогонь. Коли масло почне пінитися, зменшити вогонь вдвічі і перемішувати, струшуючи сковороду. Через чверть години, якщо картопля вже стане м'якою, зняти з вогню.
02
Вийняти з сковороди чебрець, масло, що залишилося злити. Приготувати майонез - основу для соусу тартар. Жовтки двох яєць змішати з половиною гірчиці і звичайним оцетом, посолити і поперчити. Збити вінчиком, підливаючи соняшникову олію, поки суміш не стане однорідною. Додати чайну ложку води, щоб зафіксувати емульсію.
03
Відварити два яйця - на це піде рівно дев'ять хвилин. З яловичої вирізки видалити вени, жили й жир, нарізати її спочатку тонкими, по 5 мм., шматками поперек волокон, а потім нарубати їх дрібними кубиками.
04
Каперси, корнішони і зварені яйця нарізати шматочками такого ж розміру, як м'ясо, шалот - трохи дрібніше. Подрібнити цибулю-різанець, листя базиліка і петрушки. Додати все це в майонез - і соус тартар готовий. Дві столові ложки отриманого соусу, табаско, кетчуп і вустерширский соус змішати з яловичиною.
05
Багет нарізати шматками товщиною 1 см., покласти на кожен по два грами вершкового масла, поставити в духовку і запікати в режимі «Гриль» до золотистої скоринки. За допомогою кулінарного кільця викласти тартар на тарілки, в яких страва буде подаватися.
06
Половину діжонської гірчиці з'єднати з медом, бальзамічним оцетом і оливковою олією. Додати дрібно нарізаний зубчик часнику, розмішати все вінчиком і заправити цим соусом руколу.
07
Викласти на тарілки з тартаром з яловичини по дві грінки, обсмажені часточки картоплі і трохи руколи. Прикрасити гілочкою чебрецюі і посипати меленим чорним перцем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)