
Печиво анзак
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
125 г.
Пластівці вівсяні
100 г.
Стружка кокосова
65 г.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
170 г.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Сода харчова 500г
1,5 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 150°C, змастити маслом деко.
02
Змішати в мисці борошно, вівсяні пластівці, цукор і кокосову стружку. Ретельно перемішати.
03
Поставити каструлю на вогонь, викласти масло, влити мед, розтопити суміш на сильному вогні.
04
Окремо змішати соду з гарячою водою, влити в каструлю. Перемішати. Отриману суміш вилити в борошняну суміш в миску, все перемішати до однорідної маси.
05
Сформувати з тіста кульки, трохи приплюснути кожну, викласти на змащене деко.
06
Випікати в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин, після остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)