
Баклажановий діп
Багатьом, напевно, дуже цікаво дізнатися, а що ж таке баклажанові дип. А баклажанові дип - це насправді соус. І його назва походить від англійського слова "дип", що у своєму буквальному російському перекладі означає занурювати. Тобто в даний соус, кажучи російською мовою, можна мокати (занурювати) різну закуску. Цей соус можна також використовувати до птиці і м'яса. Він виходить дуже ніжний і смачний. А аромат баклажанів так і підсилює апетит. Також баклажановий дип можна використовувати, як гарнір. Крім того страва баклажановий дип - це легка в приготуванні, дуже смачна, незвичайна і корисна страва, яку можна споживати навіть у піст. Бажаємо приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажан
1 шт.
Часник
2 зубчики
Сік лимона John Top 230мл
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Викласти баклажан і часник на застелене пергаментом деко. Запікати 40 хвилин при температурі 200°C.
02
Баклажан розрізати уздовж навпіл. Ложкою дістати м'якоть і дрібно її порізати.
03
У баклажанову суміш додати роздавлений часник, 2 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. оливкової олії, сіль, перець, дрібно нарізану цибулю. Все збити в блендері і поставити охолоджуватися в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)