
Цитрусові рогалики
Далеко не всі знають, що перший рогалик був випечений в далекому ХVII столітті нікому невідомим венеціанським пекарем, після того, як турки захопили фортецю. У зв'язку з цим рогалик почали випікати зігнутої форми у вигляді півмісяця, що імітує символ турецького прапора. З тих пір пройшло багато часу, але незмінним залишилося одне: цю ароматну випічку любили, люблять і будуть любити. Помилково вважати, що рогалик – різновид круассана. Рогалики, на відміну від круасанів, випікаються не тільки з листкового тіста і мають більш значний розмір і вигнуту форму, що нагадує ріг. Пропонована страва – ароматні цитрусові рогалики з хрусткою скоринкою підкорять Ваше серце. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
250 г.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Апельсини 1кг
2 шт.
Етапи приготування
01
Борошно, ванільний цукор і цукрову пудру перемішати. Додати мелений фундук і маргарин.
02
Замісити тісто, добре його пром'яти і загорнути в харчову плівку. Покласти в холодильник на 1 годину.
03
Дістати з холодильника і розкачати ковбаскою, нарізати шматочки довжиною 10 см., надати їм форму рогаликів і викласти на деко.
04
Духовку розігріти до 200°С і поставити деко на 15 хвилин. Цедру апельсинів натерти та змішати з цукром. Гарячі рогалики обваляти в цій суміші.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)