
Запечений лосось з брокколі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось шматок охолоджений
500 г
Капуста Брокколі
500 г
Лимон
30 г
Масло вершкове домашнє
30 г
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
125 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Філе лосося нарізати на шматочки, збризнути лимонним соком, додати сіль і перець. Поставити маринуватися на 30 хвилин. Потім помістити лосось в сковорідку, додати половину склянки води і тушкувати близько 7 хвилин.
02
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Опустити їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк.
03
Духовку розігріти до 220 градусів. Вершки збити з молоком, сиром і яйцями, додати сіль, перець і мускатний горіх. Форму для запікання змастити вершковим маслом. Викласти у форму брокколі, рибу і залити вершковим соусом. Поставити в розігріту духовку і запікати близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)