
Айва, фарширована горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л
4 шт.
Родзинки
100 г.
Волоський горіх
100 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Лимон
1 шт.
Спеція Кориця мелена
0,25 ч. л.
Етапи приготування
01
Помити айву, зрізати верхівки, вирізати серцевину.
02
Волоські горіхи подрібнити ножем. Ізюм вимити і висушити. Лимон помити, зняти цедру, вичавити сік.
03
У мисці змішати мед, горіхи, родзинки, корицю, цедру з лимонним соком.
04
У кожну айву покласти 5 грамів вершкового масла і одну столову ложку начинки.
05
Розігріти духовку до 180ºС. Покласти айву на деко, накрити фольгою. Випікати 40-50 хвилин. За 10 хвилин до готовності, зняти фольгу. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)