
Салат з кус-кусом, помідорами і фетою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа кус-кус
50г
Сир Сиророб Фета 55%
60г
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
25г
Помідори Kuhne в'ялені 340г
20г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
10мл
Цибуля синя
20г
Салат Пучок-Свіжачок Маш 75г
7г
Рукола 50г
7г
Базилік у горщику
3г
Салат Пучок-Свіжачок Бебі шпинат 75г
7г
М'ята 50г
3 гілочки
Кінза 70г
3 гілочки
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Суху крупу насипати в піалу і залити розсолом, злитим з консервованих помідорів.
02
Зробити крем з фети.
03
З консервованих помідорів приготувати пюре. В'ялені помідори, цедру лимона, кінзу з м'ятою і цибулю подрібнити і змішати з кус-кусом. Додати гострий сушений перець. Добре вимішати салат.
04
Додати сіль, цукор, влити олію з в'ялених томатів.
05
В окремому посуді змішати подрібнені маш-салат, бебі шпинат, рукколу. Цю суміш заправити олією з в'ялених томатів, посолити і поперчити.
06
Викласти салат на тарілку в наступному порядку: шар крему, кус-кус і салатна суміш.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)