
Гарбузовий рулет з сирною начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Гарбуз Хоккайдо
150 г.
Сода харчова 500г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Кориця мелена
за смаком
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Сир вершковий Saint Andre 200г
3,5 ст. л.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
1 ч. л.
Горіхи Мигдаль 150г
1 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці цукор і яйця, збити міксером суміш, поступово додавати 50 г. нарізаного маленькими шматочками очищеного гарбуза.
02
Додати в суміш борошно, сіль, соду, корицю, ретельно перемішати до однорідної маси.
03
Застелити харчовим папером деко для випікання, змастити маслом, викласти тісто на деко, поставити в духовку на 15 хвилин, при температурі 175ºС.
04
Витягнути корж тіста з духовки, присипати цукровою пудрою, перевернути на іншу сторону, поклавши на рушник. Видалити папір з коржа. Присипати пудрою, знову перевернути. Скрутити корж в рулет разом із рушником. Покласти в холодильник на 1 годину, після чого на 15 хвилин в морозильну камеру.
05
Змішати в мисці вершковий сир і маргарин, додати подрібнені горіхи, варений гарбуз, подрібнений в блендері до стану пюре, цукор і цукрову пудру.
06
Витягнути корж, розгорнути його, змастити кремом, знову скрутити в рулет. Зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)