
Овочеві кульки з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Брокколі
600 г
Морква
1 шт.
Часник
1 зубчик
Сир чедер Ammerlander білий 50%
200 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
1 склянка
Приправа Еко Італійські трави 10г
1 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку нагрійте до 175°C.
02
Брокколі розділіть на суцвіття. Відваріть на пару кілька хвилин, до набуття яскраво-зеленого кольору. (Якщо у вас немає пароварки, можна відварити овочі, помістивши над каструлею з киплячою водою сито або марлю, так щоб вода не торкалася брокколі). Остудіть і дрібно наріжте.
03
Моркву натріть на дрібній терці.
04
Часник пропустіть через прес або дрібно наріжте.
05
Сир натріть на дрібній терці.
06
Яйця злегка збийте виделкою.
07
У великій мисці з'єднайте всі інгредієнти рецепту, добре перемішайте.
08
Противень застеліть пергаментним папером.
09
З овочевої маси сформуйте невеликі кульки і викладіть на противень.
10
Випікайте в розігрітій духовці приблизно 20 хвилин - до появи легкої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)