
Ньоккі з сиром і заправкою з руколи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крем-сир Premialle Вершковий 55% 170г
200 г.
Крупа манна Терра марка М 800г
100 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Рукола 50г
50 г.
Часник
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Чебрець (тим'ян), шт
3 стеблі
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Висипати в миску дрібно нарізану руколу, подрібнений часник і сіль, перемішати, влити оливкову олію.
02
У миску натерти вершковий сир, додати манну крупу, вбити яйця. Перемішати суміш. Замісити тісто.
03
З тіста скачати ковбаску і нарізати її колечками товщиною в 2 см. Вручну надати кільцям тіста потрібну форму, відварити їх у підсоленій воді, після викласти на друшляк.
04
На розігрітій сковороді в оливковій олії обсмажити нарізані помідори, викласти в сковороду до помідорів відварені ньоккі, прогріти, прибрати з вогню.
05
При подачі викласти на тарілку ньокі з помідорами, полити заправкою, присипати чебрецем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)