
Жюльєн з білих грибів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби білі свіжеморожені
500 г.
Цибуля
150 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
60 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Борошно 7 1кг
30 г.
Етапи приготування
01
Окремо нарізати дрібно цибулю і гриби.
02
Цибулю обсмажити на вершковому маслі (30 г.).
03
Додати гриби, посолити, поперчити, смажити протягом 30-35 хвилин.
04
Для приготування соусу розтопити вершкове масло (30 г.).
05
Додати борошно, злегка обсмажити.
06
Потім додати вершки і нагрівати до тих пір, поки соус не почне густіти.
07
У соус додати гриби. Перемішати і прибрати з вогню.
08
На дрібній тертці натерти сир.
09
Гриби з соусом викласти в кокотниці.
10
Зверху посипати сиром.
11
Запікати при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)