
Суп із макаронами і песто
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
200 г.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
2 л.
Часник
4 шт.
Цибуля біла
1 шт.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
30 г.
Базилік у горщику
1 пучок
Петрушка 70г
1 пучок
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
150 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Макарони Pantanella Filini 500г
200 г.
Етапи приготування
01
У невеликій каструлі з оливковою олією обсмажити нарізану півкільцями цибулю. Коли цибуля почне золотитися влити бальзамічний оцет, викласти куряче філе, нарізане шматочками.
02
Обсмажити куряче філе до готовності, після залити овочевим бульйоном.
03
Довести бульйон до кипіння, висипати макарони, варити постійно змішуюючи до готовності.
04
У блендер висипати базилік, петрушку, часник, горіхи і 0,5 ст. оливкової олії. На невеликій швидкості збити, не доводячи до крему. Готовим соусом заправити суп при подачі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)