
Свинина шарами
Звичним смаженим або тушкованим м'ясом зараз важко кого-небудь здивувати. Якщо хочете спробувати щось нове й оригінальне – різноманітьте своє меню і приготуйте свинину шарами. Соковита свиняча грудинка, запечена з пряними базиліком, кропом і часником, викличе безсумнівний захват у Ваших рідних. Секрет даного рецепту: важливо витримати під пресом приправлену свинину в холодильнику. Саме тоді грудинка змаринується у власному соку, а також у часнику, яким було попередньо натерте м'ясо, і стане неймовірно ароматною і соковитою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка свиняча
1 кг.
Часник
4 зубчики
Базилік у горщику
1 пучок
Кріп 70г
1 пучок
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Приправа Vegeta Natur для свинини 20г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1/3 ч. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо посипати приправою, чорним перцем, посолити. Часник подавити на часникодавці і натерти ним м'ясо.
02
Покласти свинину в миску, накрити кришкою і поставити в холодильник на ніч. Фольгу змастити маслом. Розкласти на фользі половину пучків базиліка та кропу.
03
Зверху викласти м'ясо, а на м'ясо - базилік і кріп.
04
Зверху закрити фольгою. Запікати при 200°C 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)