
Салат "Родзинка"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Перець Болгарський
1,5 шт.
Гриби Шарм білі консервовані 920г
200 г.
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
200 г.
Волоський горіх
30 г.
Родзинки
30 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Відварену курку нарізати соломкою. Шинку також нарізати соломкою.
02
Перець нарізати кубиками.
03
Родзинки залити окропом на 5 хвилин.
04
З грибів злити всю рідину. Якщо гриби великі, то їх потрібно нарізати, а маленькі залишити як є. Ананаси нарізати невеликими шматочками.
05
Волоські горіхи трохи обсмажити на сковороді, потім подрібнити.
06
Всі інгредієнти викласти в салатник, заправити майонезом за смаком і гарненько перемішати. За бажанням можна додати сіль, свіжу зелень і прикрасити грибочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)