
Риба по-польськи
Риба по-польськи являє собою припущені, тобто відварені в невеликій кількості рідини (вода повинна лише злегка покривати рибу) в щільно закритому посуді порційні шматки рибного філе, які подають із соусом з натертих відварних яєць, розтопленого вершкового масла, лимонного соку і подрібненої петрушки. Корисна, дієтична, проста у приготуванні страва. Риба, приготована за цим рецептом, отримала визначення "по-польськи" від назви ароматного яєчно-масляного соусу, який гармонійно доповнює смак риби, перетворюючи відварну рибу в ніжну і оригінальну страву. Рибу для цього рецепта можна використовувати будь-яку, але краще морську і нежирну.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе рибне хрумке
500 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Лимон
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Рибне філе порізати на порційні шматки. У сковороду налити півсклянки кип'яченої води, додати трохи солі і покласти рибу. Припустити 15 хвилин.
02
Зварити яйця круто, залити холодною водою і почистити.
03
Масло викласти в глибоку миску, розтопити.
04
Для соусу яйця натерти на тертці і покласти в розтоплене масло. Додати сіль, лимон, подрібнену зелень. Перемішати.
05
Викласти рибу на блюдо і полити її соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)