
Паста з креветками, вершково-томатним соусом і вермутом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Креветки очищені варено-морожені 31/50
450 г.
Орегано в горщику 200г
0,25 ст. л.
Часник
3 шт.
Вермут Cinzano Bianco 15% 1л
100 мл.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
400 г.
Вершки Auchan 30% 200мл
150 мл.
Макаронні вироби Casa Rinaldi Calabresi 500г
250 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду на середньому вогні, налити олію, додати роздавлений часник і орегано, обсмажувати протягом 1 хвилини.
02
Додати на сковороду креветки, додати 0,5 ч. л. солі і 0,25 ч. л. чорного меленого перцю. Перемішати, обсмажувати 2 хвилини до золотистого кольору.
03
Налити в креветки червоний солодкий вермут, додати нарізані кубиками помідори, перемішати, додати вершки, готувати 1 хвилину. Додати наприкінці 0,5 ч. л. лимонного соку, перемішати, прибрати з вогню.
04
Довести воду в каструлі до кипіння, посолити, відварити пасту, за часом на 1 хвилину менше, ніж зазначено на упаковці.
05
Подавати відразу ж, викласти на тарілку пасту, зверху викласти креветки із соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)