
Мигдальна заправка
Цю страву можна назвати і заправкою, і соусом, і закускою. Її дійсно можна використовувати по-різному: заправляти інші страви, намазувати на хліб, додавати за смаком до різних страв як соус. І при цьому мигдальна заправка готується легко і швидко і є пісною стравою. Треба відзначити, що мигдаль в порівнянні з іншими видами горіхів має самі корисні властивості для здоров'я. Корисні властивості саме у солодких сортів мигдалю. Маючи, без перебільшення, унікальний цілющий склад, цей чудовий продукт здійснює позитивний вплив при багатьох захворюваннях, будучи при цьому і надійним профілактичним засобом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
30 мл.
Мигдаль
150 г.
Часник
1 шт.
Приправа Cykoria S.A Петрушка сушена 10г
2 ч. л.
Кріп Деко сушений 6г
0,5 ч. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Етапи приготування
01
Мигдаль необхідно замочити на ніч у воді. Після чого, покласти в чашу блендера, влити воду і лимонний сік, перемішати і подрібнити до однорідної маси.
02
Додати в чашу блендера до суміші мигдалю подрібнені петрушку, кріп і за смаком морську сіль.
03
Збити блендером загальну суміш. Після, перекласти в ємність, зверху накрити кришкою, остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)