
Клафуті в мікрохвильовій печі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
25 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Ром Pott 54% 0,7л
1 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Ягоди Годжі
за смаком
Етапи приготування
01
Замісити тісто з таких інгредієнтів: яйце, 25 г. борошна, 40 г. цукру, 1 ст. л. алкоголю (ром або портвейн), 100 мл. нежирних вершків. Замісивши рідке тісто, додати ягоди за смаком (залежно від розміру форм).
02
Використовувати ягоди можна і заморожені, заздалегідь розморозивши (хвилин 20). Форми змастити олією. Укласти в них тісто.
03
Відправити клафуті до мікрохвильової печі. Готувати при повній потужності 3-4 хвилини. Як тільки тісто підніметься - дістати з печі. Потім воно трохи опуститься. Подавати теплим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)