
Гриби в золотистому пивному клярі з карі
Гриби в клярі - досить класичний рецепт. Це прекрасна закуска до алкогольних напоїв, особливо до пива. Якщо в клярі пиво замінити сухим білим вином, вийде ще більш тонкий смак і аромат. Кляр - це чудова кулінарна ідея. Головний сенс її в тому, що під оболонкою з тіста гриб зберігається ніжним і соковитим. Тісто для кляра (без білків) краще готувати заздалегідь - якщо воно простоїть близько 1-ї години при кімнатній температурі, то тісто краще пристане і не усохне при контакті з гарячим маслом. Зате білок потрібно збивати і вводити в тісто безпосередньо перед використанням кляра. Гарніром до даної страва може служити відварений рис або картопля.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л
250 мл.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сухарі панірувальні
200 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати борошно, пиво, яйце і карі. У тарілку насипати сухарі.
02
Порізати гриби великими шматками, спочатку вмочити в тісто, потім обваляти в сухарях.
03
Розігріти велику кількість масла в каструлі і смажити гриби до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)