
Качина грудинка з персиками
М'ясо качки можливо трохи і твердіше, ніж курка, але воно по-своєму смачне і корисне. Грудинка - це улюблена частина птиці багатьох людей. М'ясо там пісне і дуже смачне. А якщо ще і змастити гарненько маслом з корицею, щоб вона отримала золотистий колір після запікання, то вийде обід-смакота! Персики надають певну пікантність страві, а ще персики - добре зганяють жир. Це точно сподобається тим, хто рахує калорії і стежить за фігурою. Тому ми дуже рекомендуємо вам скоріше насолодитися цією чудовою стравою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка качина Petit Ja
400 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Спеція Кориця мелена
1 ч. л.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
250 мл.
Цукор Ваш Цукор білий кристалічний 5кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
на смак
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
на смак
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 220°С. Качину грудинку натерти сіллю і перцем. Зробити на шкірі кілька діагональних надрізів.
02
Олію змішати з корицею. Змастити сумішшю грудинку, покласти її шкірою вниз у форму для запікання з бортиками. Поставити форму в духовку, через 20 хв. перевернути грудку. Готувати ще 20 хв.
03
Поки готується качина грудинка, приготувати персики. Розрізати їх навпіл, видалити кісточки і зняти шкірку. Покласти в сотейник з вином і цукром. Варити 10 хв. Зняти з вогню, накрити і відставити убік.
04
Загорнути грудинку у фольгу і залишити в теплі на 30 хв.
05
Сік з качиної грудинки злити через сито в сотейник. Додати відвар від персиків. Готувати на сильному вогні, поки соус не увариться на половину.
06
Персики нарізати часточками, покласти в соус і прогрівати протягом 1 хв. Грудинку нарізати скибочками завтовшки 1-1,5 см, подати з персиками, поливши зверху соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів