
Печеня з курки з чорносливом в горщику
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче стегно в маринаді
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
3 шт.
Морква
0,5 шт.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
8 шт.
Бульон Gallina Blanca курячий з зеленню 8х10г
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лист лавровий
1 шт.
Цибуля порей
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Овочі почистити, зняти шкірку з м'яса і розділити на частини, кістки не видаляти. Картоплю нарізати тонкими кругляшками, помідори - четвертинками, чорнослив розділити навпіл.
02
Цибулю-порей нарізати кільцями, моркву також нарізати кільцями. На сковороді, на середньому вогні, на соняшниковій олії обсмажити моркву.
03
До моркви додати цибулю і смажити до м'якості овочів.
04
Наповнити горщик бульйоном, на дно викласти картоплю, потім м'ясо.
05
Наступний шар - обсмажені овочі.
06
Потім помідори черрі, чорнослив і лавровий лист.
07
Кожен шар солити і перчити за смаком.
08
Закрити горщики кришкою і поставить в холодну духовку, томити протягом години при температурі 180°C.
09
Потім акуратно перемішати печеню ложкою і помістити в ще теплу духовку на півгодини до повної готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)