
Свинина, запечена в тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
1,5 кг.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
3 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
5 зубчиків
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лист лавровий
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Борошно 7 1кг
1 стакан
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл.
Етапи приготування
01
Для маринаду змішати мед, гірчицю, сіль, чорний мелений перець.
02
Отриманим маринадом змастити свинину. Залишити на 2 години.
03
Замісити тісто з води, солі і борошна. Дати настоятися 30 хвилин.
04
Почистити часник, порізати на тонкі смужки. Зробити в м'ясі довгі надрізи і нашпигувати часником.
05
Посипати борошном стіл, покласти тісто і розкачати його. Перенести розкачане тісто на деко, змащене соняшниковою олією.
06
Цибулю очистити, помити і порізати півкільцями. Покласти половину цибулі на середину тіста. Потім викласти лавровий лист. Зверху розмістити м'ясо. Полити 2 ст. л. маринаду. Викласти на м'ясо цибулю.
07
Загорнути м'ясо в тісто. Защипнути края. Запікати в духовці 2 години. Залишити остигати м'ясо в духовці. Дістати. Розрізати тісто і витягти м'ясо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)