
Паштет з курячої печінки з сиром і часником
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Морква
0,5 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
70 мл.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майоран Еко 6г
за смаком
Часник
1 зубчик
Сир твердий Грана Падано 32%
30 г.
Етапи приготування
01
Очистити і промити курячу печінку. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, обсмажити печінку.
02
Очистити і подрібнити моркву з цибулею, обсмажити на олії на сковороді. Наприкінці додати до цибулі і моркви майоран, сіль і перець. Викласти печінку, вилити вершки, тушкувати на маленькому вогні.
03
Остудити суміш, подрібнити за допомогою блендера до однорідності. Додати розм'якшене вершкове масло, дрібно нарізаний часник і натертий сир. Повторно перемішати.
04
Викласти паштет у форму, поставити в духовку на 30 хвилин, запікати при температурі 150°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)