
Молочний крем-карамель
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко 2,5% 900г
1 л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
12 шт.
Лимон
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 стручок
Етапи приготування
01
Молоко налити в каструлю, туди ж додати насіння ванілі і довести до кипіння.
02
Збити яйця 4 шт., яєчні жовтки 8 шт. і половину цукру до однорідної маси.
03
Після чого в збиту суміш, поступово вливати кип'ячене молоко, постійно помішуючи вінчиком.
04
Для приготування карамелі потрібно: цукор, що залишився розігріти на повільному вогні до золотистого кольору і потім влити лимонний сік, вичавлений з лимонів. Всю суміш слід добре перемішати.
05
Гарячу карамель розлити по формах для випікання, зверху викласти молочно-яєчну суміш.
06
Дану форму необхідно потім поставити в ще одну форму або деко, наполовину заповнене водою. Потім випікати в духовці, попередньо розігрітій до 170°C, протягом 20-25 хвилин.
07
Потім готовий десерт вийняти з духовки, дати йому охолонути і поставити в холодильник. Десерт необхідно подавати добре охолодженим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)