
Мариновані корнішони по-французьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Огірки корнішони Ніжин солоні
450 г.
Сіль морська Carmencita крупна 80г
1 ст. л.
Естрагон бокс 50г
1 стебло
Часник
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Перець Мрія чорний горошком 20г
10 шт.
Лист лавровий
1 шт.
Гвоздика Auchan 10г
3 шт.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
600 мл.
Етапи приготування
01
Викласти корнішони в миску, додати сіль. Перемішати, після чого викласти на рушник, зв'язати рушник за кути, підвісити над раковиною на 2 години (або покласти рушник із корнішонами в сито).
02
У літрову банку покласти естрагон, викласти шарами корнішони, зверху цибулю і нарізаний на чотири частини часник. Всипати спеції. У банці повинно залишитися 1-2 см. вільного місця.
03
Вилити оцет у каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, вилити в банку з корнішонами, повинно залишитися 1 см. вільного місця. Поставити на 3 тижні в темне прохолодне місце.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)