
Еклери з вершково-сирним кремом
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир кисломолочний Домашній
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Етапи приготування
01
У каструлю влити воду, додати масло і сіль. Постійно помішуючи поступово всипати борошно. Зменшити вогонь, розмішати масу до однорідності, зняти з вогню. Дати охолонути, після продовжити змішувати, збивати по одному яйцю.
02
Змастити деко маслом, за допомогою кондитерського мішка видавлювати тісто розміром з волоський горіх, випікати в розігрітій духовці. Через 10 хвилин після початку випікання, зменшити вогонь, продовжити випікати ще 10-15 хвилин, до підрум'янювання.
03
Готові еклери повинні охолонути. Для приготування крему в мисці розтерти сир із цукром, додати збиті вершки і ванілін, перемішати. Кондитерським мішком наповнити кожен еклер кремом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)