
Джафрані Шорба (індійський суп з креветками і шафраном)
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки Delfin чищені заморожені 200г
1 кг.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
1 л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
0.5 ч. л.
Куркума Еко 20г
5 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 г.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
щіпка
Етапи приготування
01
Морські креветки почистити від панцира.
02
Відварити креветочні голови, процідити бульйон.
03
Довести бульйон до кипіння, укласти морські креветки, варити 3-4 хвилини.
04
У сковороді розігріти вершкове масло. Перемішуючи, обсмажувати в ньому просіяне борошно, не допускати зміни кольору, розвести нежирним бульйоном. Для того, щоб потім в супі не утворилися грудочки, вилити в каструльку вміст сковороди і перемішати. Варити суп ще 4-5 хв.
05
За 1-2 хвилини до готовності суп посипати сіллю, посипати перцем за бажанням, додати шафран, цукор пісок, куркуму і молочні вершки, все перемішати, перелити в супницю і подавати на стіл гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)