
Запіканка з кальмарами (рецепт для НВЧ-печі)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
8 шт.
Кальмари по-сицилійськи
0,5 кг.
Цибуля
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Суміш Carmencita Чорний перець та морська сіль 61г
за смаком
Етапи приготування
01
Підготоване філе кальмарів промити. Налити в каструлю 1 л. води. Довести до кипіння. Опустити кальмар в киплячу воду. Готувати 3 хвилини. Покласти остигати.
02
Пропустити охололий кальмар через м'ясорубку. Очищену цибулю нарізати кубиками. Пересипати в сковорідку з рослинною олією (3 ст. л.). Додати слідом кальмари. Посолити, поперчити і обсмажити.
03
Приготувати картопляне пюре: відварити, посолити за смаком, потім розім'яти. Додати вершкове масло, і воду, в якій він готувався (або молоко). Перемішати. Збити до появи пишної маси.
04
Спеціальну посудину для мікрохвильової печі змастити маслом. Обсипати панірувальними сухарями. Викласти половину пюре, потім кальмари, цибулю, в завершенні - картопляне пюре, що залишилося.
05
Зверху суміші посипати сухарі. Запікати в НВЧ при потужності 900 кВт близько 8 хвилин. Дати остигнути готовій запіканці. Додати при подачі вершкове масло, прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)