
Іспанський смажений картопляний салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Часник
4 зуб.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Лимон
20 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 220 ° C. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Скласти картоплю в миску і додати олію, сіль і перець. Добре все перемішати.
02
Викласти картоплю на деко. Поставити його в духовку і запікати близько 40-45 хвилин. Дістати картоплю з духовки і дати трохи охолонути. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Приготувати заправку. Змішати майонез, сіль, гірчицю, олію (столову ложку), лимонний сік, часник. Заправити цим соусом картоплю, перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)