
Рулет із крабових паличок в лаваші
Варіантів рулету з лаваша існує багато. Вірменський тонкий лаваш, будучи за смаком абсолютно прісним, гармонійно поєднується з будь-якими начинками. В даному випадку з начинкою з яєць і крабових паличок, подрібнених і заправлених майонезом. Рулет із крабових паличок у лаваші - чудова закуска як для святкового столу, так і для пікніка. Часу на приготування такого рулету Ви витратите небагато, але перед подачею на стіл його для охолодження і просочення на 1 годину (як мінімум) потрібно поставити в холодильник.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лаваш Вірменський Novus 200г
1 шт.
Крабові палички вагові
10 шт.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця зварити, нарізати їх і крабові палички.
02
Змішати в мисці нарізані яйця і палички, додати сіль за смаком і майонез, перемішати. Суміш повинна бути густою.
03
Змастити майонезом лаваш, викласти начинку, розподілити по всій поверхні лаваша.
04
Згорнути рулетом, прибрати в холодильник на 1 годину. При подачі дістати з холодильника і нарізати на шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)