
Риба, запечена в соляному тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
600 г.
Палтус спинка холодного копчення
0,5 шт.
Перець зелений фасований
за смаком
Цибуля червона
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Очищена від нутрощів риба повинна бути обов'язково зі шкірою. Очистити шкіру від луски. Промити під водою, обсушити на паперовому рушнику.
02
Духовку розігріти до 200ºС. У форму для випікання з товстими стінками і дном викласти на дно товстий шар солі. Викласти зверху на сіль рибу, засипати рибу зверху сіллю, щоб риба була повністю покрита. Скропити сіль водою.
03
Поставити в духовку на 40 хвилин. Витягнути рибу з духовки, розбити соляний шар, перекласти рибу на тарілку, подавати з тушкованими овочами, заправити можна майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)