
Легкий бананово-кавовий сорбет
Французький сорбет являє собою різновид морозива, проте не простого – крижаного, фруктово-ягідного. Іншими словами цей десерт – ніщо інше як заморожена суміш фруктово-ягідного пюре і цукрового сиропу. Після морозива дуже хочеться пити, а от після сорбету – ще парочку порцій. Пропонований нами сорбет незвичайний. Адже він поєднує в собі відразу кілька смакових ноток: молочну, шоколадну, кавову і бананову. Але навіть не це є його головним достоїнством. Вся принадність у тому, що він абсолютно нешкідливий, і, ми б навіть сказали, корисний для фігури. До речі, його можна доповнити крупно змолотими кавовими зернами або шоколадною крихтою – вийде взагалі геніальний кулінарний шедевр.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Банани SantaVita сушені 100г
1 шт.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 г
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
0,5 ч.л.
Кава розчинна Кава зі Львова Еспрессо 100г
1,5 ч.л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.л.
Етапи приготування
01
Банан почистіть і наріжте великими шматками. Покладіть в чашу блендера.
02
Влийте йогурт, додайте цукор, кава і какао.
03
Збийте всі компоненти спочатку на середній, потім на високій швидкості до однорідного стану.
04
Отриману масу викладіть у форму і поставте в морозильник на пару годин.
05
Перед подачею десерт потрібно переставити в холодильник, щоб він набув бажаної консистенції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)