
Курка з моцарелою
Курка з моцарелою - це страва, яка відмінно підійде на будь-який святковий стіл і стане його гідною прикрасою. Блюдо зовсім не складне, але дуже красиве і ефектне. Варіант запікання курочки під сиром з помідорами і грибами - це дуже смачно і ситно. Моцарела додає м'ясу курки приємні вершкові відтінки, а гриби роблять м'ясо більш ароматним. М'ясо курки виходить соковите і ніжне, а запечений сир - просто краса. Подавати страву до столу можна з будь-яким гарніром на ваш вибір.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
6 шт.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
90 г.
Сир моцарела Lel 45%
150 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Етапи приготування
01
Грудки обсмажити на сковороді по 2-3 хвилини з обох сторін, перекласти в вогнетривку ємність.
02
Обсмажити попередньо нарізані гриби в олії протягом 5 хвилин, додати до грибів помідори, смажити 5-7 хвилин.
03
Викласти суміш з помідорів і грибів на курку, зверху присипати спеціями і тертим пармезаном, потім викласти моцарелу.
04
Поставити в розігріту духовку, випікати поки сир не почне плавитися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)