
Бутербродна паста з тунця
Часто буває так, що ви постійно кудись поспішаєте, адже життя постійно змінюється, біжить, і люди разом з нею. Часом за роботою чи навчанням не помічаєш навіть, що пора б і поїсти. А навіть якщо згадав, то часу приготувати що-небудь повноцінне немає. У таких випадках ми зазвичай перекушуємо "на ходу" різними бутербродами. Але навіть до такого питання слід підходити дуже уважно. Щоб навіть бутерброди були більш натуральними і без шкідливих консервантів, пропонуємо вам зробити про запас пасту з тунця. Її можна зберігати в холодильнику і робити з нею бутерброди при будь-якому зручному випадку. До того ж приготовлена вона своїми руками і дуже швидко.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Calvo з тунця 150г
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
3 ст.л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ст.л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати гірчицю, майонез і цукор.
02
Тунець розім'яти виделкою, додати в миску. Додати сіль і перець за смаком. Перемішати всі інгредієнти.
03
Викласти пасту в банку з кришкою, зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)