
Бурякова ікра
Бурякова ікра - це дуже смачна закуска, особливо вона хороша в період посту. Вважається, що така закуска виникла вперше на нашій рідній Україні. Адже, буряк на Україні дуже шанують і готують з нього різні страви. Бурякова ікра - це дуже смачна і корисна страва. Таку ікру добре робити і влітку, і взимку. Її дуже добре намазувати на білий хліб. Можна до неї також подати дрібно посічену зелень. А користь буряків полягає в наявності в них дуже багатьох вітамінів і мінералів. У першу чергу, страви з буряка варто вживати тим у кого низький гемоглобін і проблеми з серцем. Буряк ще дуже добре впливає на роботу шлунково-кишкового тракту. Це, звичайно ж, не всі переваги буряків.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
4 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
80 г.
Спеція Перець духмяний горошок
4 шт.
Лист лавровий
2 шт.
Часник
3 зубчика
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У сковороду налити оливкову олію і спасерувати подрібнену цибулю. Додати запашний горошок, лавровий лист. Влити томатну пасту і трохи припустити, з додаванням 2-3 ст. ложок води. Додати тертий буряк. І тушкувати все разом, постійно помішуючи хвилин 10-15. Посолити і поперчити.
02
Вимкнути, додати дрібно посічений часник. Остудити.
03
Подавати в холодному вигляді з чорним хлібом або хлібцями.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)